Tisztelt Látogató!

Üdvözöljük a BKV Zrt. - Webshopban!

 

Tisztelt Megrendelő! 

Tájékoztatjuk, hogy a BKV Zrt. Webshopjához 2017.12.19. után beérkező megrendelések 2018.01.02-tól kerülnek feldolgozásra. 

Deák téri Múzeumunkban termékeink a nyitva tartási időben megvásárólhatóak.

December 24, 25, 26, 31, 01-én a Múzeum zárva tart. 

December 23, 27, 28, 29, 30-án a Múzeum 10- 17 óra között fogadja a látogatókat. 

Megértésüket köszönjük. 

 

Kellemes Ünnepeket.

 

Online üzletünkben olyan közlekedéshez/tömegközlekedéshez köthető ajándéktárgyak, relikviák, könyvek, gyermekjátékok, emblémázott ruhaneműk és használati tárgyak kaphatók, melyek legtöbbjét csak ittilletve személyesen Társaságunk központjában és a Deák téri, Szentendrei múzeumaiban vásárolhat meg. A BKV Zrt. - Webshopban történő vásárláshoz regisztrálnia kell honlapunkon, mely a weboldal jobb felső részén, illetve a megrendelés elküldését megelőzően tehető meg.

Az áruházban kényelmesen és egyszerűen keresgélhet, válogathat, a megvásárolni kívánt tárgyak ellenértékét több módon kiegyenlítheti, mindemellett személyes átvételi helyszínek, illetve kiszállítás között is szabadon választhat.

A BKV Zrt. - Webshop használatának feltétele az Adatvédelmi Nyilatkozat és az Általános Szerződési Feltételek (ÁSZF) elfogadása, mely a regisztráció, illetve a vásárlás során megtehető. A szabályzatok az alábbi linkeken is elérhetők:

Használt járműveinkből kiszerelt relikviáink (patinás alkatrészek) megvásárolhatók Székházunkban, illetve a Webáruházunkban szereplő valamennyi termék ugyancsak kapható társaságunk központjában (H-CS 7-15:00, P 7-14:00), Deák téri múzeumunkban (K-V 10-17:00) és Szentendre múzeumunkban (Ápr. 1. - Okt. 31. K-V 10-17:00) is egyaránt. Mindezeket a termékeket a Főoldal “Értékesítés” menüpontjára kattintva érheti el.

A Webshop elérhetősége: webshop@bkv.hu

Kellemes vásárlást kívánunk!

Kiemelt ajánlataink

Játékok

Dísztárgyak

Használati tárgyak

Ruhák

Könyvek

Kiemelt ajánlataink

Dísztárgyak