Tisztelt Vásárlóink!

Örömmel tájékoztatjuk Önöket, hogy immár a 1072 Budapest, Akácfa utca 22. sz. alatti üzletünkben is lehetőségük van ajándéktárgy és relikvia vásárlásra, webshop megrendelések átvételére. Nyitvatartási idő: hétfőtől csütörtökig 10:00-15:00, pénteken 7:30-14:00.

 

 

Tisztelt Látogató!

Üdvözöljük a BKV Zrt. - Webshopban!  

Online üzletünkben olyan közlekedéshez/tömegközlekedéshez köthető ajándéktárgyak, relikviák, könyvek, gyermekjátékok, emblémázott termékek és használati tárgyak kaphatók, melyek legtöbbjét csak ittilletve személyesen Társaságunk központjában és Deák téri, valamint szentendrei múzeumainkban vásárolhat meg. A BKV Zrt. - Webshopban történő vásárláshoz regisztrálnia kell honlapunkon, mely a weboldal jobb felső részén, illetve a megrendelés elküldését megelőzően tehető meg.

Az áruházban kényelmesen és egyszerűen keresgélhet, válogathat, a megvásárolni kívánt tárgyak ellenértékét több módon kiegyenlítheti, mindemellett személyes átvételi helyszínek, illetve kiszállítás között is szabadon választhat.

A BKV Zrt. - Webshop használatának feltétele az Adatvédelmi Nyilatkozat és az Általános Szerződési Feltételek (ÁSZF) elfogadása, mely a regisztráció, illetve a vásárlás során megtehető. A szabályzatok az alábbi linkeken is elérhetők:

Használt járműveinkből kiszerelt relikviáink (patinás alkatrészek) megvásárolhatók Székházunkban, illetve a Webáruházunkban szereplő valamennyi termék ugyancsak kapható társaságunk központjában és Deák téri múzeumunkban is. Mindezeket a termékeket a Főoldal "Értékesítés" menüpontjára kattintva érheti el. 

Múzeumaink nyitvatartási ideje:

         - Földalatti Vasúti Múzeum - Deák Ferenc tér (K-V: 10.00 -17.00)
         - Városi Tömegközlekedési Múzeum - Szentendre (április 1-től október 31-ig K-V: 10.00 -17.00). 

A Webshop elérhetősége: webshop@bkv.hu

Kellemes vásárlást kívánunk!

Új termékeink

Kiemelt ajánlataink

3D Párnák

Játékok

Dísztárgyak, képeslapok

Használati tárgyak

Ruházat

Könyvek, kiadványok

Kiemelt ajánlataink

Játékok

Dísztárgyak, képeslapok

Könyvek, kiadványok