BKV.hu

Társadalmi felelősségvállalás

Mi a BKV-nál tudjuk, hogy Budapest közösségi közlekedésének legnagyobb szolgáltatójaként társadalmi beágyazottságunk révén felelősségünk van nemcsak a közlekedés fenntartása, de meglévő értékeink ápolása, és a társadalmi felelősségvállalás terén is. Ezért fontos számunkra, hogy közszolgáltatást ellátó vállalatként üzemeltetői tevékenységünket ne csak a gazdasági szempontokat szem előtt tartva végezzük, hanem mindezt munkatársainkra, környezetünkre és a társadalomra figyelemmel, fenntartható módon tegyük.

Vitathatatlan a szerepünk a fővárosi közösségi közlekedés történetében, így múzeumaink fenntartása, tárgyi és szellemi emlékeink gondozása mellett nyílt napjainkon, rendezvényeinken adunk lehetőséget arra, hogy ne csak a múlt kincseit, de a jelen értékeit is mindenki megismerhesse.

Hosszú évek óta csatlakozunk lehetőségeink és eszközeink szerint minden olyan kezdeményezéshez, amellyel hozzájárulhatunk a kultúra terjesztéséhez, a közösségi közlekedés történetének ápolásához, az esélyegyenlőség növeléséhez, környezetünk és egészségünk védelméhez, kulturális értékeink megőrzéséhez.

Társadalmi szerepvállalásunk a fentieken túl megnyilvánul abban is, hogy közvetlenül közel tízezer, beszállítóinkon keresztül pedig több tízezer ember számára teremtünk munkahelyet és biztosítjuk megélhetésüket.

Munkánkat továbbra is a fenti célkitűzések figyelembevételével végezzük, és ahol csatlakozhatunk egy jó ügyhöz, mi ott vagyunk!

Közös a pálya, közös a felelősség! – zajlik a BKV közlekedésbiztonsági kampány

Bajszos Combinók

Budapest 100 építészeti-kulturális fesztivál

EMAS védjegy

Energiatudatos Vállalat

Irodalom Éjszakája

Mese- és novellapályázat

Passzold vissza, Tesó! a BKV-nál is

Szívügyünk a természet

Tavaszi villamos

Vers a peronon I. 125 éves a MillFAV

Vers a peronon II. Adventi kiadás

Irány a Hungária! - két év után újra nyílt nap a BKV-nál

 

Ünnepi járműveink:

Adventi villamos

Fényfüggönyös Villamos

Mikulásbusz