BKV.hu

Különjáratok

Lehetőség van a Társaság járműveinek magán-, céges vagy intézményi különjárati megrendelésére, legyen szó akár a Budavári Siklóról, a turista autóbuszokról, a közszolgáltatásban / mentrendben használt autóbuszokról és nosztalgia járművekről, a hajókról vagy éppen a Zugligeti Libegőről.

Egyedi ajánlatért érdeklődjön a kulonjarat@bkv.hu e-mail címen, a +36-1/318-3187, vagy 06-70-698-0871 telefonszámon.

Egyedi árakat is módunkban áll kialakítani, ha azt a megrendelés volumene indokolja.

Kérjük, hogy érdeklődjön a lehetőségekről.

Különjárat, BKV Zrt. 1072 Budapest, Akácfa utca 15.

Tel: +36-1/318-3187,

Tel: 06-70-698-0871

Fax: +36-1/318-3583

Email: kulonjarat@bkv.hu

 

Különjárati autóbusz flotta  
   
   Díjszámítás: km vagy óradíj alapú, a magasabb összeg figyelembevételével. Budapest területén a ki- és beállásra (telephelyről), óradíjas feladatoknál 30-30 percet számlázunk. Budapest területén kívüli kiállásoknál, a számlázás a ténylegesen megtett km-ek illetve a ténylegesen igénybevett idő alapján történik. Számlázásnál a megkezdett órát egész órára kerekítjük fel. Minden megkezdett naptári nap egész napnak számít. Az árak az egyéb költségeket nem tartalmazzák (autópályadíj, parkolási díj, kompdíj, belépti díj, autóbuszvezetők külföldi napidíja, stb.)

 A Megrendelés Ajánlatkérő általi lemondása esetén, amennyiben az a szolgáltatás megkezdésének napjától számított 5 (öt) munkanapon belül történik, a szolgáltatási díj 25 %-nak, 2 (két) munkanapon belüli lemondás esetén pedig a szolgáltatási díj 50 %-nak megfelelő összeget számít fel a BKV Zrt mint meghiúsulási díj.

  Buszparkunk:  
 VOLVO B12 B 9900
44 + 2 üléses, FLK - 297
 VOLVO B7 R 9700
51 + 2 üléses, FLK - 300
Buszaink európai szintű, luxus színvonalat képviselnek, melyek külföldi és belföldi utakon egyaránt kényelmes utazást biztosítanak

Fontosabb adatok

WC:
Vízöblítéses WC (vegyszerrel), elektromos kézszárító, vízcsap
 
 
Utasülés:
bőr- plüss, ill. plüss, magas háttámla, kapaszkodó, T alakú állítható lábtartó, asztalka, dönthető háttámla, járóköz felé eső részen karfa.
Konyha:
50 literes hűtőszekrény a műszerfalban
konyha a második ajtónál, kávéfőző, vízmelegítő, vízcsap, virsli főző
 
Klíma-fűtés:
digitális légkondicionáló rendszer, állófűtés, elektronikus vezérlés (független hőmérsékletszabályozás a vezető és az utastér között), páramentesítő
Utaskísérő ülés:
plüss, állítható fejtámla, hárompontos biztonsági öv, karfa.
 
Audio-Videorendszer:
VIDEOBUS rendszer, 2 monitor (normál méretű 15"-os), utaskísérő mikrofon és egy gépkocsivezető mikrofon, Blaupunkt rádiós CD lejátszó, DVD lejátszó, DVD/CD tár, TV vevő, antenna, telefon antenna, GPRS.
   

 Nosztalgia járművek