BKV.hu

Zugligeti Libegő

Április 29-én hétfőn is nyitva vagyunk a tervezett karbantartás helyett.

Tisztelt Utasaink!

A rendkívüli karbantartást követő tesztmenetek után, várhatóan április 27-én, szombaton 10:00 órától a Zugligeti Libegő ismét várja utazóközönségét. Kérjük, hogy az aktuális információk miatt továbbra is figyeljék weboldalunkat!

A nyitásig lejáró (egy vagy két irányú) jegyek érvényességét 2024. december 31-ig meghosszabbítjuk, vagy a jegyár jogosan visszajáró részét (50 vagy 100%-át) visszatérítjük utalás formájában. A visszatérítéshez az alábbi lehetőségeik vannak:

  • a jegyet visszaküldhetik postai úton a 1980 Budapest, Akácfa utca 15. címre, a Turisztikai Szolgáltatási Csoport részére,
  • a jegyet leadhatják személyesen ugyanitt, a BKV Zrt. Székházban kedden, szerdán és csütörtökön 7:00-15:00 óra között,
  • a megsemmisített (átlósan kettévágott) jegy fotóját is elküldhetik nekünk a libegoszamla@bkv.hu e-mail címre.

Fontos, hogy a jegyek árának visszautalásához küldjék el bankszámlaszámukat és a bankszámlához kapcsolódó nevet.

A 2023. április 26-a után vásárolt, de még fel nem használt jegyek érvényessége 2024. december 31-ig meghosszabbodik.

 

A Zugligeti Libegő különleges panorámájával, Budapest egyik legszebb kirándulóhelyén egész évben, a hét minden napján – a karbantartási napok kivételével – várja a libegőzni vágyó utasokat. (Karbantartási napok: a páros hetek hétfői napjai, kivéve ünnep- és munkaszüneti napokon.)

Rossz idő esetén, vagy műszaki hiba elhárítása idejére, az előre meghirdetett nyitvatartási rend változhat, ezért kérjük, érdeklődjön időben, hogy működik-e a szállítópálya!


Kövessenek minket a Facebookon is!

 


Galériák