BKV.hu

Élményfotó

Fénykép készítése, megvásárlása

A menetjegy megvásárlásával utasaink hozzájárulnak ahhoz, hogy utazás közben a Libegő hegy- és völgyállomás kiszálló helyétől kb. 50 méterre fixen telepített fényképezőgép fényképfelvételt készítsen róluk. A fényképek a Libegő büféhelyiségeiben a fénykép sorszámának bemondásával helyszíni nyomtatást követően megvásárolhatók.

A megvásárolt és a meg nem vásárolt fényképfelvételek a nap végén, a nyitvatartási időt követően törlésre kerülnek. A fényképfelvételekhez kizárólag a helyszíni tájékoztatóban is feltüntetett vállalkozó a Clark Picnic Kft., mint adatkezelő – a fényképek kinyomtatása, értékesítése céljából – és a vállalkozó partnere, a rendszert üzemeltető EMLÉKBÁZIS Kft., mint adatfeldolgozó jogosult hozzáférni. A fényképfelvételek anonim módon, sorszámmal és a felvétel időpontjával jelölve kerülnek tárolásra a fényképezőrendszer szerverén.

Clark Piknik Kft. elérhetőségei:

e-mail: janoshegyilibego01@gmail.com

tel.: +36 1 797 1097

EMLÉKBÁZIS Kft. elérhetőségei:

e-mail: info@emlekbazis.hu

tel.: +36 30 951 8373

A vásárlásra vonatkozó kérdésekkel kapcsolatban kérjük, a büfék személyzeténél érdeklődjenek.

Amennyiben az Önről készült fotó azonnali törlését szeretné, azt közvetlenül az utazás után szintén a büfé személyzeténél kérheti.

Ha nem szeretné, hogy Önről fényképfelvétel készüljön, kérjük, ezt még az utazás megkezdése előtt írásban jelezze az állomás vezetőjének.

Ebben az esetben a BKV Zrt. – egy előre egyeztetett másik nyitvatartási napon – az írásbeli kérelem benyújtásától, illetve menetjeggyel már rendelkező utas esetén a menetjegy megváltásától számított 1 éven belül, a nyitvatartási idő kezdetekor a fényképezőgép beindítása nélkül biztosít utazási lehetőséget. A fényképkészítés nélküli utazás időtartama alatt a felszállóhelyeken tábla tájékoztatja a többi utast, hogy a fényképezőgép 1 órán keresztül nem működik, így az utasnak lehetősége van a fényképfelvétel készítés nélküli utazásra.

Az írásbeli kérelemmel az utas hozzájárul, hogy a BKV Zrt. a kérelemben feltüntetett személyes adatait, az utazás időpontjának egyeztetése céljából kezelje. A kérelemben szereplő személyes adatokhoz kizárólag a BKV Zrt. jogosult hozzáférni. A BKV Zrt. a személyes adatokat az utazás napjáig, de legfeljebb 1 évig őrzi.

 

Az állomások bejáratánál kifüggesztett tájékoztató tábla tartalmazza az adatkezeléssel kapcsolatos részletes tájékoztatást.

 

Kellemes utazást kívánunk!

BKV Zrt.

Turisztikai és Értékesítési Divízió