BKV.hu

Jogi nyilatkozat

Kérjük, figyelmesen olvassa el az alábbiakat!

 

 

Szerzői jog

 

A BKV Zrt. weboldalain, az azon található minden képi és szöveges tartalom, illetve azok elrendezése szerzői jogi, illetve védjegyoltalom alatt állnak, azok bármilyen formában történő felhasználása – a vonatkozó jogszabályokban meghatározott kivételekkel – kizárólag a BKV Zrt. kifejezett erre vonatkozó írásos engedélyével lehetséges. 

 

Információk

 

A BKV Zrt weboldalain megjelenő információk, adatok, feltételek kizárólag tájékoztatásul szolgálnak, azok teljességéért a BKV Zrt. felelősséget nem vállal. 

 

A BKV Zrt. nem tartozik felelősséggel azokért az esetlegesen bekövetkező károkért, veszteségekért, költségekért, amelyek a weboldalak használatából, azok használatra képtelen állapotából, nem megfelelő működéséből, üzemzavarából, az adatok arra jogosulatlan személy vagy személyek által történő megváltoztatásából keletkeznek, illetve amelyek az információtovábbítási késedelemből, számítógépes vírusból, vonal- vagy rendszerhibából, vagy más hasonló okból származnak.

 

A személyes adatok védelme

 

A BKV Zrt. bármely, a weboldalak használata során tudomására jutott személyes adatot a személyes adatok védelméről és a közérdekű adatok nyilvánosságáról szóló 1992. évi LXIII. törvény rendelkezései szerint kezel. Amennyiben Ön bármely személyes adatát eljuttatja a BKV Zrt.-hez, ezzel hozzájárulását adja ahhoz, hogy azt a BKV Zrt - az ügylet jellege által meghatározott célból és ideig - nyilvántartsa és kezelje.

1.    A BKV Zrt. részére toborzást végző Gencsy Diamonds Kft. a 2017. december 18. - 2018. december 19-ig tartó időszakban a BKV Zrt.-hez autóbuszvezetői álláslehetőségre jelentkező magánszemélyek által megadott e-mail címek adatkezelője/adatfeldolgozója abból a célból, hogy a jövőbeni autóbuszvezetői álláslehetőségekről az érintettek részére tájékoztatást küldjön.

2.    A BKV Zrt. részére munkaerő-közvetítést végző EU-JOBS Kft. a 2017. szeptember 6. - 2020. szeptember 5.-ig  tartó időszakban a BKV Zrt.-hez autóbuszvezetői álláslehetőségre jelentkező magánszemélyek által megadott e-mail címek adatkezelője/adatfeldolgozója abból a célból, hogy a jövőbeni autóbuszvezetői álláslehetőségekről az érintettek részére tájékoztatást küldjön.