BKV.hu

Új évaddal jelentkezik a BKV Vlog-sorozata - Február 17-től új részek!

2021-02-15 08:05:00

A BKV különleges, sokak számára ismeretlen, talán kicsit misztikusnak is tűnő világába kalauzol a BKV Vlog-sorozata. Az új helyszíneken játszódó második évadban már ismerős és még sosem látott szereplők mutatják be, milyen érdekes és összetett a BKV világa.
 
A rajongók számára nem ismeretlen a sorozat előtörténete: 2019 szeptemberében debütált a BKV YouTube-csatornáján társaságunk vlogsorozata, amelyben műszaki érdekességeket, kulisszatitkokat, az utazóközönség számára különleges helyszíneket mutattunk meg nézőinknek. Olyan területeket járhattak be hozzáértő kollégáink segítségével, mint a villamosmosó, az M3 dízelgépház, láthatták az M2 Kossuth lejtakna lezárását, megtudhatták azt is, mi a villamosvezetővé válás folyamata, sőt, még a köznyelvben Rákosi-bunkernek nevezett titokzatos F4 objektumba is „beléphettek” nézőink.  
 
A sorozat második évadában is folytatódik a különleges helyszínek, járművek, egyéb érdekességek bemutatása! Mostani évadunkból kiderül, hogyan indul egy buszvezető napja, bemutatjuk a villamos-szimulátorunkat, valamint közelebbről is megismerhetik a közkedvelt MUKIT, azaz a 7040-es járművünket is. És mindezeken túl a BKV még sok érdekességet tartogat, így a második évad is bővelkedik majd izgalmas epizódokban.
 
Közlekedésbarátok, járműfanatikusok: a 2. idény első része 2021.02.17-én debütál a BKV YouTube-csatornáján, ezt követően pedig minden héten szerdán jelentkezünk a következő epizóddal – az élmény és a szórakozás garantált.
 
Akik pedig lemaradtak az első évadról, azok számára a sorozat valamennyi epizódja elérhető a BKV YouTube-csatornáján.
 
BKV Zrt.