BKV.hu

Járműtesztek

Kedves Utasaink!

Társaságunk 2007-ben azzal a célzattal indította el járműtesztelési programját, hogy e program keretében bemutatott járművek segítségével megismertethesse Budapest utazóközönségét-, valamint szakembereinket a járműipar legújabb fejlesztéseivel. A tesztelés ugyanakkor a gyártó számára is hasznos, hiszen visszacsatolásként megismerheti a szakma és az utasok véleményét.
A tesztelés során arra kérjük Önöket, hogy a járművel kapcsolatos véleményüket osszák meg velünk. Véleményüket az bkk@bkk.hu e-mail címen vagy a 06-1-258-4636 telefonszámon várjuk.
Véleményük kialakításakor kérjük, feltétlenül térjenek ki az alábbi szempontokra:

  • Utasülések száma, elhelyezkedése
  • Utasülések közötti folyosó mérete
  • Kapaszkodók mennyisége, kapaszkodási lehetőségek
  • Utazási komfortérzet
  • Utastájékoztatás minősége
  • A jármű megjelenése, esztétikuma

Véleményüket a járművekről a teszt lezárultát követő kettő héten keresztül fogadjuk és ezt követően dolgozzuk fel. A tapasztalatokat felhasználva a járműbeszerzéseink során olyan járművet vásárolhatunk, amely a legjobban megfelelnek az Önök igényeinek. Így szolgálja az Önök véleménye Társaságunk járműmegújítási terveit.

Köszönjük megtisztelő véleményüketTisztelt Érdeklődő!

Társaságunk lehetőséget kíván nyújtani mindazon járműgyártó illetve márkaképviseleteik részére, akik úgy érzik, hogy termékük a BKV Zrt járműparkjába illeszthető, és szívesen bemutatnák azokat Budapest utazóközönségének valamint Társaságunk szakembereinek.

Amennyiben élni kíván a lehetőséggel, kérjük jelentkezzen!

A tesztelés előkészítése során a - Társaságunk által - bekért adatok elvárt formai alakjáról és a szükséges dokumentumokról, és a teszt legkorábbi várható időpontjáról az alább feltüntetett koordinátor nyújt tájékoztatást.
Kérjük, hogy igényeiket valamint a teszt lebonyolításának részleteit legalább négy héttel, a teszt tervezett kezdeti időpontját megelőzően, egyeztetni szíveskedjenek.

a tesztelésért felelős kollégánk:
BKV Zrt. Beruházási Főosztály
Bánhidai Viktor
Csoportvezető
Telefon: 461-6500/11691