BKV.hu

Érdekességek, titkok, hasznos tudnivalók a budapesti közösségi közlekedés világából – indul a BKV Vlog

Tudta, hogyan válik valóra a gyermek álma, aki trolibuszvezető szeretne lenni? Tudta, hogy alakultak ki a csuklós buszok, vagy azt, hogy metrómegállóink egyben óvóhelyek is?
 
Most választ kaphat kérdéseire a BKV youtube csatornáján induló BKV Vlog sorozatból, amelynek első 3 videóját ma tesszük közzé. Videóinkon Társaságunk szakembereinek kalauzolásával a nézők sok érdekesség mellett megismerhetik különleges járműveinket, bepillantást nyerhetnek az utazóközönség számára ismeretlen helyszínekbe, illetve  betekinthetnek a járművezetői szakma rejtelmeibe.
 
A témákról: lesznek műszaki érdekességek (áramátalakító, síncsiszolás, szervizelés stb.), különleges helyszínek (szerverszoba, F4, képzés stb.), de a járművek szerelmesei számára is tartogatunk meglepetést.
 
Hetente frissülő új csatornánkon 26 bejegyzésünk lesz elérhető, amelynek nagy részét év végéig bemutatjuk. Szintén a hivatalos youtube csatornánkon tekinthetők meg a kuriózumnak számító, gömbkamerával  készült VR360 filmek, amelyek vizuális térhatással, 360 fokban mutatják be a különleges helyszíneket.
 
Iratkozzanak fel a BKV youtube csatornájára, hogy elsőként értesülhessenek a legújabb tartalmakról!

BKV Zrt.