BKV.hu

BKV Vlog 2. évad: Az új Mercedes-Benz Conecto

2021-03-03 10:07:00

Néha a hétköznapok is tartogatnak különlegességeket. A BKV 2020 év eleje óta folyamatosan állítja forgalomba az új Mercedes-Benz Conecto Next Generation autóbuszokat. A BKV Vlog második évadénak legújabb részében ismerkedjünk meg kicsit személyesebben is a típussal!

Az aktuális vlogunkban szereplő új Mercedes-Benz Conecto autóbuszaink a típushoz elérhető legerősebb motorral vannak felszerelve, amelyek a jelenleg érvényben lévő legmagasabb Euro-VI d Temp környezetvédelmi besorolással rendelkeznek. Az új buszok így nem csak Társaságunk buszállományát fiatalítják, hanem tovább javítva a flotta szén-dioxid kibocsátási mutatóit, a főváros levegőjének minőségét is javítják. A járművekbe a legnagyobb választható teljesítményű klímaberendezés került, ami várhatóan a legnagyobb kánikula idején is komfortos szinten tartja az utastér hőmérsékletét. A nagyméretű eltolható ablakok a tavaszi és őszi átmeneti időszakokban segítik a szellőzését.

Ezek a száraz tények. Videónkból azonban az is kiderül, mik egy gyakorlott járművezető kolléga benyomásai a típusról.  Käszmann Ferenc, aki 2017 óta az Óbudai Divízió autóbuszvezetője az elsők között próbálhatta ki az új járművet, a vlog nézőivel is megosztja  a busszal kapcsolatos tapasztalatait.

Szálljunk fel hát az új Mercedes-Benz Conectora!

Hetente várunk újabb epizódokkal YouTube-csatornánkon, ahol minden rész a BKV izgalmas világának egy-egy szeletét mutatja be.

További BKV-s tartalmak:

Honlap: https://www.bkv.hu/

Facebook: https://www.facebook.com/bkvzrt1/

Facebook karrier: https://www.facebook.com/tegedisvarunkacsapatunkba/

Facebook csoport: https://www.facebook.com/groups/BKVszeretemcsinalni/

Instagram: https://www.instagram.com/bkvzrt_official/


BKV Zrt.