BKV.hu

BKV Vlog 2. évad: A villamosszimulátor

2021-02-17 10:05:00

Ma új résszel jelentkezik a BKV vlogsorozata. A második évadban is érdekes és izgalmas helyszínekre kalauzoljuk követőinket, ahol a BKV szakértői olyan területeit mutatják meg Társaságunknak, amelyek megismerésére ritkán van lehetőség.

A második évad első részében a BKV villamosszimulátorát ismerhetik meg közelebbről nézőink. És ahogyan a BKV minden vlogjában, ezúttal is a téma egy szakavatott ismerője vezet be a villamosvezető-oktatás egyik legmodernebb módszerének és eszközének rejtelmeibe.
 
Szegedi Péter vasútszakmai oktató már 10 éve erősíti a BKV csapatát. Vitathatatlan, hogy a Villamos Forgalmi Főmérnökség kötelékében dolgozó kollégánk szívügye a villamosvezetők újabb generációjának kinevelése. A szimulátor szakavatott ismerője, amit a berendezéssel töltött munkaórák során szerzett tapasztalat mellett annak is köszönhet, hogy ő maga állította össze a tanmenetet és a végrehajtandó pályákat is. "Azt szeretem a munkámban a leginkább, hogy látszik az oktatási tevékenység eredménye. Mindig öröm arra gondolni, hogy azok a kollégák, akik a tanulóim voltak, vagy akikkel a munkám során kapcsolatba kerültem, sikeresen helyt állnak a forgalomban."
 
Ismerjük hát meg a BKV villamosszimulátorát!
 
Mostantól pedig újra hetente várunk YouTube-csatornánkon, ahol minden rész a BKV izgalmas világának egy-egy szeletét mutatja be.
 
BKV Zrt.