BKV.hu

BKV Vlog 2. évad: a helyszínelő

A bűnügyi helyszínelők sokszor izgalmas életét a tévésorozatoknak köszönhetően sokan ismerik. Most vlogunk legújabb epizódjában a BKV helyszínelők munkájába pillanthatnak be nézőink. Balesetek, garázdaság, elemi kár… csupán néhány eset, amelyek feladatot adnak kollégáinknak, akik – ahogy ők fogalmaznak – mindig segíteni mennek.

A BKV a nap 24 órájában végez szolgáltatást Budapest utcáin. Óhatatlan, hogy időnként balesetek, rongálások, vagy éppen a természet erői okozzanak olyan helyzeteket, amelyekben szükség van a történések pontos feltárására, dokumentálására. Ezt a felelősségteljes feladatot a BKV helyszínelői látják el. E heti vlog epizódunkból nézőink megtudhatják, mi is pontosan a helyszínelők dolga. Milyen eszközök segítik munkájukat? Hogyan válhat valaki helyszínelővé? És mit tehetünk mi, a forgalomban résztvevő utasok és sofőrök azért, hogy minél kevesebb feladatuk legyen?

Aki pedig mindezen ismereteket megosztja velünk: Richter István, a BKV helyszínelői csoportjának legfiatalabb munkatársa, aki 2020. április 1-je óta rögzíti a nyomokat a BKV által is érintett balesetekben. Ő az egyik legfrissebb tudással rendelkező helyszínelő kollégánk és ezt nem fél használni munkája során.  Nemcsak jól érzi magát ebben a munkakörben, de szereti is csinálni és nem utolsó sorban ért is hozzá.

Lássuk, mivel foglalkozik a BKV helyszínelője!


Hetente várunk újabb epizódokkal YouTube-csatornánkon, ahol minden rész a BKV izgalmas világának egy-egy szeletét mutatja be.

További BKV-s tartalmak:

Honlap: https://www.bkv.hu/

Facebook: https://www.facebook.com/bkvzrt1/

Facebook karrier: https://www.facebook.com/tegedisvarunkacsapatunkba/

Facebook-csoport: https://www.facebook.com/groups/BKVszeretemcsinalni/

Instagram: https://www.instagram.com/bkvzrt_official/

 

BKV Zrt.