BKV.hu

BKV Vlog 2. évad: a hajnali járművezető

2021-04-07 13:11:00

A BKV Vlog 2. évadában is a fővárosi közösségi közlekedés legérdekesebb területeire kalauzoljuk el nézőinket. Olyan helyszíneket, járműveket, témákat mutatunk be, amelyeket utasaink csak kivételes alkalmakkor ismerhetnek és tekinthetnek meg személyesen. Vlogunk legújabb epizódjában a hajnali járművezetők világát mutatjuk be.

Sokan épp egyet fordulnak az ágyban, amikor a hajnali buszvezető már szondát fúj a telephely és felkészül arra, hogy megkezdje korai műszakját Budapest valamely autóbuszvonalán. Mi minden vár egy járművezetőre, mielőtt elkezdi a munkát? Milyen kötelező rutinok és nem kötelező, de elmaradhatatlan szertartások előzik meg a főváros vérkeringésének beindulását, azaz a hajnali üzemkezdetet? Mindezekre választ kapunk legújabb vlogunkból és garantáljuk, hogy az epizód megtekintése után minden nézőnk elmélázik majd: vajon épp egy bagoly, vagy egy kakas típus vezeti-e a járművet, amin utazik.

Szakács Péter autóbuszvezető, az Óbudai Divízió egyik területi vezetője 12 év tapasztalatát osztja meg nézőinkkel legújabb epizódunkban. Kollégánk közel 4380 hajnalt ért meg a BKV-nál, de természetesen nem töltötte mindegyiket a telephelyen: az évek során járművezetőként dolgozott délelőttös/középrészes, délutános és éjszakás műszakban is, valamint területi vezetőként is teljes rálátása van a különböző műszakban dolgozó járművezetők napi rutinjára. És mi mozgatja ennyi év után is? Ahogyan ő fogalmaz: a kellemes kiszámíthatóságon belüli nagyfokú kiszámíthatatlanság.

Igyunk egy kávét, és nézzük meg, hogyan kezdi a napot a hajnali járművezető!

Hetente várunk újabb epizódokkal YouTube-csatornánkon, ahol minden rész a BKV izgalmas világának egy-egy szeletét mutatja be.

 

További BKV-s tartalmak:

Honlap: https://www.bkv.hu/

Facebook: https://www.facebook.com/bkvzrt1/

Facebook karrier: https://www.facebook.com/tegedisvarunkacsapatunkba/

Facebook csoport: https://www.facebook.com/groups/BKVszeretemcsinalni/

Instagram: https://www.instagram.com/bkvzrt_official/

 

BKV Zrt.