BKV.hu

BKV Vlog – Emberek a kulisszák mögött

2023-01-18 12:44:00

2019. szeptember 5-én elindított vlogsorozatunk a negyedik évad utolsó videójával végéhez érkezik.  Az eddig megszokottól eltérő ”különkiadással” tekintünk vissza az elmúlt évekre.

Három év alatt a BKV Vlog több mint 60 epizóddal jelentkezett. A 2019-es beharangozóban tett ígéretünket betartottuk, sőt a vállaltnál többet is nyújtottunk. Nézőink megismerhették egyedi nosztalgia- és speciális szolgálati járműveinket, bepillanthattak munkavégzésünk mindennapi, de az utazóközönség számára ismeretlen helyszíneire. Bemutattuk a járművezetői szakma rejtelmeit, és a közösségi közlekedéshez kapcsolódó technikai érdekességeket. Gördültünk vaskeréken, gumikeréken, többször jártunk a föld alatt, vízre szálltunk és a Libegővel a levegőbe is emelkedtünk. A további felsorolás helyett álljon itt a teljes lejátszási lista elérhetősége: BKV Vlog

A BKV világában tett utazás nem jöhetett volna létre, ha nincs, aki az idegenvezető szerepébe bújik. 46 munkatársunk állt a kamera elé a járművezetőtől a mérnökön keresztül a vezérigazgató-helyettesig. A legkülönbözőbb pozíciókban dolgozó kollégák közös tulajdonsága, hogy mindannyian az általuk bemutatott téma avatott szakértői. A színészi, bemondói vagy műsorvezetői feladatok ellátása azonban egyikük munkaköri leírásában sem szerepel. Mégis mindannyian igyekeztek a legbonyolultabb szakmai mondanivalót is mindenki számára érthetően előadni. Kamera elé állni azonban nem egyszerű feladat. A negyedik évad záró, „különkiadásával” ezt szeretnénk megmutatni, és főszereplőinkre irányítva a figyelmet megköszönni nekik, hogy sokszor komfortzónájukból is kilépve vállalták, hogy elkalauzolják a vlogok nézőit a közösségi közlekedés rejtelmei között.

Ide kattintva nézhetik meg a négy évad kiadatlan részeiből készült válogatást.

 

További videós tartalmak:

BKV hivatalos YouTube-csatorna

BKV vlog lejátszási lista

A BKV arcai - miniportrék

Nézd meg BKV Zrt. legújabb TikTok videóit

 

Még több BKV:

Honlap: https://www.bkv.hu/

Facebook: https://www.facebook.com/bkvzrt1/

Facebook karrier: https://www.facebook.com/tegedisvarunkacsapatunkba/

Facebook-csoport: https://www.facebook.com/groups/BKVszeretemcsinalni/

Instagram: https://www.instagram.com/bkvzrt_official/

LinkedIn: https://www.linkedin.com/company/81885290

 

2023. január 18.

BKV Zrt.