BKV.hu

BKV Vlog 4. évad – Így válhat belőled is metróvezető!

2022-11-18 09:33:00

Vlogsorozatunk korábbi évadaiból már kiderülhetett, hogy nem csak érdekes és informatív témákat dolgozunk fel, hanem törekszünk arra is, hogy nézőink a szórakozás mellett hasznos információkkal is gazdagodjanak egy-egy részből. Éppen ezért gyakran foglalkozunk folyamatosan betölthető pozíciókkal, álláslehetőségekkel is az epizódokban. A vlogsorozatunk következő részében a metróvezetővé válás folyamatába nyerhetnek bepillantást az érdeklődők.

Te melyik vonalon szeretnél metrót vezetni? – teszi fel a kérdést Bleszák Attila, aki már 19 éves kora óta a BKV kötelékében áll, mint elméleti és gyakorlati oktatótiszt. Az M1-es, az M2-es, a nemrégiben felújított M3-as metró, sőt még a vezető nélkül közlekedő M4-es metró is várja új kollégáinkat! És hogy hogyan válhat valakiből metróvezető?

A járművezető képzés egymásra épülő tanegységeken alapul, ami azt jelenti, hogy a metróvezetővé válás minden lépcsőfokát megtanítjuk, köztük nem csak az elméleti, műszaki részre fókuszálva, hanem a szakma emberi oldalát is figyelembe véve. Így a diákok a vezetés technikáján és gyakorlatán túl a közlekedés pszichológiáját szintén elsajátíthatják.

Aki úgy érzi, hogy szívesen irányítaná a metróvonalak egyik szerelvényét, és ehhez még kellő szorgalommal is rendelkezik, jelentkezzen metróvezetőnek a BKV-hoz!

A legújabb vlog epizódunkat az alábbi linken lehet megtekinteni:




Budapest, 2022. 11. 18.
BKV Zrt.