BKV.hu

BKV Vlog 4. évad – a buszok doktora, a járműfenntartási technológus

2022-12-02 14:05:00

Számos területét mutattuk már meg a BKV-nak vlog sorozatunkban. Jártunk – a kevés beavatottat leszámítva – mindenki számára lezárt területeken, megnéztünk érdekes járműveket, körbejártunk szinte megoldhatatlan problémákat és több szakterület képviselőjét is elkísértük egy-egy munkanapjára, hogy megmutassuk, mivel is foglalkozunk itt a BKV-nál. Friss epizódunkban mérnök kollégánk egy napját követhetjük végig, aki – sokak elképzelésével ellentétben – nem csak az íróasztala fölött görnyedve tölti idejét. Nézzük, merre jár és mit csinál a járműfenntartási technológus!

Elsőre talán meglepő a hasonlat, de járműfenntartási technológus kollégánk akár a járművek doktora is lehetne. Reggeli értekezlet és a páciensek állapota, valamint az aznapi teendők átbeszélése után vizitre indul az éppen aktuális területekre. Itt elvégzi a szükséges vizsgálatokat, méréseket, majd a kapott értékeket, adatokat kielemzi és megkeresi a legmegfelelőbb megoldásokat a problémákra. Szigorú technológiákat, protokollokat határoz meg és alkalmaz az adott esetekre. Sőt, a motorolaj vizsgálat olyan, akár egy vérvétel. De erről meséljen bővebben kollégánk.

Legújabb epizódunkban nemcsak azt mutatjuk meg, hogyan telik egy járműfenntartási technológus egy napja a BKV kötelékében, de kollégánk életútja jó példa arra is, hogyan képezhetik magukat munka mellett a fiatal, tanulóéveikben a BKV-hoz belépő munkavállalóink. Akár egy teljes életpálya bejárása és különböző szakterületek kipróbálása is lehetséges nálunk, így unalmasnak semmiképp sem nevezhető a BKV, mint munkahely.

Tekintsék meg a járműfenntartási technológus napjáról szóló vlog epizódunkat az alábbi linkre kattintva:

 

További videós tartalmaink:

BKV hivatalos YouTube-csatorna

BKV vlog lejátszási lista

A BKV arcai - miniportrék

Nézd meg BKV Zrt. legújabb TikTok videóit

 

Még több BKV:

Honlap: https://www.bkv.hu/

Facebook: https://www.facebook.com/bkvzrt1/

Facebook karrier: https://www.facebook.com/tegedisvarunkacsapatunkba/

Facebook-csoport: https://www.facebook.com/groups/BKVszeretemcsinalni/

Instagram: https://www.instagram.com/bkvzrt_official/

LinkedIn: https://www.linkedin.com/company/81885290

 

2022. december 2.

BKV Zrt.