BKV.hu

Információk

Tisztelt Érdeklődő!

A BKV Zrt. az utazóközönség igényeinek megfelelve, a közösségi közlekedési hálózat területén elhelyezkedő, jellemzően kereskedelmi-szolgáltatási tevékenység végzésére alkalmas ingatlanokat kínál bérbevételre.

Az ingatlanok bérbevételére, alap esetben pályázati eljárás keretében van lehetőség, melyen magánszemély, vagy gazdálkodó szervezet egyaránt részt vehet. Az aktuális pályázatokat tartalmazó "Ajánlattételi felhívás", a BKV Zrt. weblapján (www.bkv.hu) a Bérbeadás és Bérbeadó ingatlanok menüpontok alatt, az ingatlan nevével jelzett hivatkozásra kattintva érhető el. A pályázatokat a Bérbeadáshoz kapcsolódó dokumentumok almenüpont alatt letölthető "Pályázati Lap" benyújtásával várjuk.

Az egyes bérleményekre vonatkozó hirdetéseinket általában 4 hétig tartjuk fenn a honlapon, majd ezt követően értékeljük a beérkezett ajánlatokat és az arra jogosult döntéshozó kedvező döntése esetén a nyertessel szerződést kötünk. Mivel bérleményeink száma folyamatosan változik, ha nincsen fenn hirdetésünk, vélhetően az az előző pályázatok értékelése vagy az új pályázatok előkészítése zajlik. Javasoljuk ezért az érdeklődőknek a menüpont heti rendszerességgel történő látogatását.

A Pályázatokkal kapcsolatban felmerülő kérdés esetén, a további részletekkel kapcsolatban felvilágosítással szolgálnak a BKV Zrt. Ingatlanhasznosítási Osztály munkatársai az "Ajánlattételi felhívásban" megjelölt elérhetőségeken.

Folyamatosan megjelenő hirdetéseinket honlapunkon, valamint az ingatlan.com szakmai weblapon is figyelemmel kísérheti.