BKV.hu

A BKV bemutatja: BKV Vlog 3. évad – A tabulátorkezelő

2022-02-03 11:00:00

Ön tudja, hogy mi egy tabulátorkezelő feladata? Sokkal több, mint azt elsőre gondolnánk. Amellett, hogy a berendezést kezelik, az utasokkal is napi kapcsolatban vannak, és olykor nehéz helyzeteket is meg kell oldaniuk. Erről az összetett munkakörről szól a BKV Vlog következő epizódja.

Egy tabulátorkezelőnek nincs két egyforma napja – mindig akadhat egy váratlan szituáció, amit hasonlóan profin kell kezelni, mint magát a tabulátort. A tabulátorkezelők elsődleges feladata, hogy a villamosokat irányítsák a végállomásról, ilyenkor azokat a jelzőberendezéseket, illetve váltókat kezelik, amelyek a város villamosvonalain találhatók. Ezenkívül még számos feladatuk van munkájuk során: folyamatosan együtt kell működniük a járművezetőkkel és a BKK Futár munkatársaival, az utastájékoztatásban és a panaszkezelésben is szerepük van, sőt, olykor igen nehéz esetekkel is meg kell birkózniuk.

Erről mesél a vlog epizódban Kvárikné Csépányi Edina Éva, akinek családja már generációk óta a BKV-nál dolgozik, így számára sem volt kérdés, hol szeretne elhelyezkedni. Ahogy fogalmaz, már születésénél megpecsételődött a sorsa.

 

Legújabb epizódunk itt tekinthető meg! 

 

Kövesse az új epizódokat hivatalos YouTube-csatornánkon!

 

További videós tartalmaink téma szerint:

A BKV arcai - miniportrék

BKV Vlog

BKV Virtuális telephely-látogatás

 

További BKV-s tartalmak:

Honlap: https://www.bkv.hu/

Facebook: https://www.facebook.com/bkvzrt1/

Facebook karrier: https://www.facebook.com/tegedisvarunkacsapatunkba/

Facebook-csoport: https://www.facebook.com/groups/BKVszeretemcsinalni/

Instagram: https://www.instagram.com/bkvzrt_official/ 

 

2022.02.03.

 

BKV Zrt.