BKV.hu

A BKV bemutatja: BKV Vlog 3. évad – A Mercedes-Benz Conectok karbantartása

Legújabb vlog epizódunkban a BKV Dél-pesti Autóbuszgarázsába látogatunk el, ahol megismerhetjük a 2020-ban és 2021-ben érkezett Mercedes Conecto járműveket és az üzemeltetésükhöz kapcsolódó karbantartási feladatokat.

 

Az elmúlt két évben új járművek érkeztek a BKV Dél-pesti Autóbuszgarázsába. Ez minden telephely életében izgalmas és örömteli esemény, és egyben új feladatokat is jelent. Mi szükséges ahhoz, hogy ezek a járművek minden nap kifogástalan műszaki állapotban gördüljenek ki Budapest utcáira és még nagyon sokáig megbízható tagjai legyenek a BKV járműállományának? Hogyan történik az autóbuszok karbantartása, és milyen ellenőrzéseken esnek át a járművek? Hány évvel fiatalították meg az állomány életkorát ezek a buszok?

 

Ezekre a kérdésekre Szabó Dániel műszaki ügyintéző válaszol, akinek feladatai közé tartozik az új Mercedes Conectokkal kapcsolatos ügyek koordinálása, a garanciaérvényesítés, szemlék ütemezése, egyszóval szinte minden, ami a 31 szóló és 27 csuklós autóbusz karbantartásához szükséges szervezési feladat. Kollégánk 2014 óta dolgozik társaságunknál. S hogy mi az ő története? Eredetileg természettudományos területen végezte iskoláit, majd – többek között a megélhetési szempontokat is figyelembe véve – a BKV-nál találta meg a megfelelő állást. Az évek során az autóbusz ágazatban több területen kipróbálta magát, illetve, már munka mellett, szakirányú végzettséget szerzett, és az idők során így jutott el karrierje jelenlegi pontjáig. Ahogy fogalmaz: „Így lettem BKV-s”.

 

Irány a BKV Dél-pesti Autóbuszgarázsa!

 

Kövesse az új epizódokat hivatalos YouTube-csatornánkon!

 

További videós tartalmaink téma szerint:

A BKV arcai - miniportrék

BKV Vlog

BKV Virtuális telephely-látogatás

További BKV-s tartalmak:

Honlap: https://www.bkv.hu/

Facebook: https://www.facebook.com/bkvzrt1/

Facebook karrier: https://www.facebook.com/tegedisvarunkacsapatunkba/

Facebook-csoport: https://www.facebook.com/groups/BKVszeretemcsinalni/

Instagram: https://www.instagram.com/bkvzrt_official/ 

 

2022. január 19.

BKV Zrt.