BKV.hu

A BKV bemutatja: BKV Vlog 3. évad – A BKV székház

2021-12-22 13:11:00

Idei utolsó vlog epizódunkban a BKV olyan helyszínét mutatjuk meg nézőinknek, amely ritkán nyitja meg kapuját az érdeklődők előtt. Talán ezért is övezi számos városi legenda az épületet, ahol a budapesti közösségi közlekedést érintő legfontosabb kérdések dőlnek el már közel száz éve.  Tartsanak velünk és ismerjék meg a BKV Akácfa utcai székházát!

Vlog sorozatunkban mindig olyan járműveket, telephelyeket, a BKV olyan rejtett kincseit mutattuk meg nézőinknek, amelyek megismerésére, bejárására csak ritkán van lehetősége azoknak, akik nem a budapesti közösségi közlekedésben dolgoznak. Idén egyszer már megmutattuk a BKV Akácfa utcai székházát a kíváncsi csoportoknak, az utcán kígyózó sor pedig egyértelművé tette számunkra, mindenképpen érdemes egy vlogot szentelnünk a székház különleges épületének.

Ajánljuk tehát a legújabb részt mindazoknak, akiket érdekel Budapest belvárosának egyik legérdekesebb múlttal büszkélkedő irodaháza, azoknak, akik kíváncsiak, mi igaz az épületet körbe lengő városi legendákból, és mindazoknak, akik tudni szerették volna, de sosem merték kipróbálni, vajon fejjel lefelé érkezünk-e vissza, ha bent maradunk a páternoszterben.

Idegenvezetőnk ezúttal Hagymási Gergely, a BKV gazdasági szakértője, aki már 8 éve lép be minden munkanapján a székház kapuján. Ahogyan sokakat, őt is lenyűgözte az épület impozáns megjelenése és az a változatosság, ahogy a közel egy évszázad alatt a különböző korok rajta hagyták kéznyomukat az épületen. Ezért mindig különös figyelemmel olvasta és kereste a székház történetével és működésével kapcsolatos cikkeket, forrásokat. A tömegközlekedés és annak története iránti érdeklődést gyermekkorából hozta, felnőttként pedig, a BKV-t erősítve, megfogta a családias hangulat és a munkatársak elkötelezettsége. „Számomra nagyon fontos, hogy itt nap mint nap egy olyan szolgáltatás működéséért, fejlesztéséért lehet dolgozni, ami a budapestiek életében és mindennapjaiban kiemelt szerepet tölt be”.

Járják velünk körbe a BKV székházát, ismerjék meg a közel százéves épület titkait!

 

Kövesse az új epizódokat hivatalos YouTube-csatornánkon!

 

További videós tartalmaink téma szerint:

 

A BKV arcai - miniportrék

BKV Vlog

BKV Virtuális telephely-látogatás

 

További BKV-s tartalmak:

Honlap: https://www.bkv.hu/

Facebook: https://www.facebook.com/bkvzrt1/

Facebook karrier: https://www.facebook.com/tegedisvarunkacsapatunkba/

Facebook-csoport: https://www.facebook.com/groups/BKVszeretemcsinalni/

Instagram: https://www.instagram.com/bkvzrt_official/ 

 

2021. december 22.

BKV Zrt.