BKV.hu

A BKV bemutatja: BKV Vlog 3. évad

2021-11-25 10:13:00

November 25-éndebütál a BKV sikersorozatának vadonatúj része: főszerepben a cég duplacsuklós, egyedi kialakítású Játszóbuszával. A következő hónapokban pedig további 14 videó várja a nézőket a BKV hivatalos YouTube csatornáján.

Korábbi részek tartalmából:

Az F4-es műtárgyról szóló részben megmutattuk, hova menekült volna Rákosi és a pártelit, ha kitör az atomháború, és kiderült, hogy a Bengáli nemcsak Indiában, hanem Magyarországon is őshonos. A figyelmes néző megtudhatta, mit keres egy Öreghölgy a kisföldalatti alagútban, és hogyan válhat valóra a gyermek álma, ha villamos vagy éppen trolibusz vezető szeretne lenni.

A BKV Vlog a közösségi közlekedés témájával szórakoztat, de nem csinál szórakozást a közösségi közlekedésből, az ugyanis számunkra szakma és hivatás. Sőt, ennél is több! A közlekedés történelem, kultúra, tudomány és életforma. Ezt mutatják meg videóink egy-egy érdekes helyszínt, járművet, berendezést a középpontba helyezve.

 

A harmadik évad tartalmából:

A november 25-én bemutatásra kerülő első rész egy csodálatos átalakulás története: alkatrésznek érkezett a BKV telephelyére az önmagában is különlegességnek számító duplacsuklós Van Hool autóbusz. Kollégáink fantáziájának köszönhetően azonban a szétszerelés helyett megújult, és a cég legszerethetőbb gumikerekű járműjévé változott a Játszóbusz.

Az évad folyamán többek között kiderül majd az is, hova tűnt Margit és Gellért (természetesen a Budavári Sikló két kocsijáról van szó), vagy mire képes az Akácfa utcai székház udvarán álló áramátalakítóban található piros gomb. A nézők megtudhatják, hogy villamossal nem csak csöngetni, hanem mérni is lehet, és azt is, hol alszanak a járműveken felejtett plüssállatok.

A tartalmas szórakozást a videókban megszólaló kollégáink személye is garantálja, hiszen egytől egyig a bemutatott téma avatott szakértői, ahogy ezt nézőink már az első két évadban is megszokhatták.

 

Kövesse az új epizódokat hivatalos YouTube-csatornánkon!

 

További videós tartalmaink téma szerint:

A BKV arcai - miniportrék

BKV Vlog

BKV Virtuális telephely-látogatás

 

BKV Zrt.