BKV.hu

Elkezdődött a jegyárusítás a Libegők éjszakája budapesti helyszínére

2019-07-03 19:38:22

Kedves Utasaink! 

Minden jegy elkelt!

 

A BKV és a BKK idén is csatlakozik a Libegők éjszakája országos rendezvényeihez. Ezen a napon – Lillafüred, Mátraszentistván, Sátoraljaújhely, Mátra-Sástó és Eplény mellett – a Zugligeti libegő is meghosszabbított, éjszakába nyúló nyitva tartással várja  a vendégeket! 
Töltsön el egy kellemes estét Budapest éjszakai panorámájában gyönyörködve!    
A budapesti rendezvény külön erre az alkalomra szóló, 2000 Ft-os jeggyel lesz látogatható! A jegyek kizárólag elővételben, július 3-tól vásárolhatók meg a készlet erejéig, a Zugligeti Libegő völgyállomásán, egy külön erre a célra kialakított pénztárnál. Nyitva tartási ideje: naponta 10:00-tól 19:00-ig. A jegyek korlátozott számban állnak rendelkezésre – ha biztosan szeretne részt venni az eseményen, váltsa meg jegyét elővételben!


Megközelítés:


A Libegő völgyállomása (Zugliget) a Nyugati pályaudvartól közlekedő 291-es autóbusszal, illetve a Széll Kálmán térről óránként induló R158-as retró járattal érhető el. Az R158-as retró autóbusz 18 óráig a megszokott menetrendje szerint óránként, azt követően pedig a rendezvény végéig sűrűbb követéssel, 12-20 percenként fogja szállítani az érdeklődőket. Zugligetből az utolsó járat 2:30-kor indul vissza a Széll Kálmán térre.
A fentiek mellett a rendezvény napján 18:00 órától folyamatosan ingyenes különjárati autóbuszok indulnak a helyszínre a Clark Ádám térről.

Időpont:


Július 20., szombat, 19.00 és éjjel 01.00 óra között (00.30-ig lehet a völgyállomásról a hegyállomásra utazni).
Honlapunkon további hasznos információkkal szolgálunk a jegytulajdonosoknak, érdemes tájékozódni: Fontos tudnivalók

https://www.bkv.hu/hu/jarmuveink/libego/menetrend_libego/libegok_ejszakaja_20190701

Az országos rendezvény más helyszíneiről a II. Libegők Éjszakája - 2019 Facebook-eseményre kattintva tájékozódhat.
A Zugliget és a János-hegyi kilátó között közlekedő személyszállító drótkötélpálya névpályázaton nyerte el egyedi nevét, a Libegő-t. Működésének 49 éve alatt igazi turisztikai látványossággá vált. Várjuk az érdeklődőket egy felejthetetlen esti-éjszakai Libegőzésre Budapesten!
 BKV Zrt.