BKV.hu

A BKV bemutatja: BKV Vlog 3. évad A talált tárgyak titkos élete

2021-12-15 12:01:00

Nem találja? Elvesztette? A buszon még megvolt? Legújabb vlog-epizódunkban megmutatjuk az elveszett tárgyak kalandos útját, míg végül talált tárgyakká nem válnak, amik a BKV Akácfa utcai irodájában várják türelmesen jogos tulajdonosukat. Addig is, míg egymásra találnak, a legfontosabb: ne pánikoljon! Keresse a BKV Talált Tárgyak Kezelőségét!

Az év végi sürgés-forgásban biztosan sokan jártunk már úgy, hogy kevesebb csomaggal érkeztünk haza, mint kellett volna. Sőt, vannak olyan tárgyak, amelyek hajlamosabbak az elkószálásra: kesztyűk, esernyők, tornazsákok… Néha azonban egészen különleges dolgok is akadnak az eltűnt és megtalált tárgyak kezelőségén dolgozó kollégáink kezébe.

Arról, hogy mit kell tenni, ha elhagytuk értékünket, milyen sors vár az elvesztett tárgyakra, és mi az, ami a sokat látott talált tárgy kezelőt is meglepi vagy éppen mosolyra fakasztja, Fodor Zsanett ügyfélkapcsolati osztályvezető mesél a BKV Vlogjának legújabb részében.

Kolléganőnk már 13 éve dolgozik a BKV-nál, és az általa vezetett Ügyfélkapcsolat Osztályhoz tartozik a Talált Tárgy Kezelőség is, így nem kell keresnie a szavakat, ha a munkájáról vagy éppen a talált tárgyak – számára nem is annyira – titkos életéről kell beszélnie. És vajon mi hozta és tartotta őt a BKV-nál? „Kommunikációs végzettségem van, így amikor felvétel volt sajtóreferensi pozícióba, beadtam a pályázatomat és felvettek. Volt előre lépési lehetőség, és remek csapat dolgozott együtt ­– ez egyébként most is így van, ezért vagyok itt immár közel másfél évtizede.”

Ha pedig éppen az ünnepi időszak alatt kérnék a BKV segítségét, felhívjuk figyelmüket, hogy a Talált Tárgy Kezelőség december 24. és január 2. között zárva tart. Ebben a tíz napban e-mailben tudnak érdeklődni keresett tárgyakról, és kollégáink január 5. és 14. között felveszik Önökkel a kapcsolatot.

A BKV talált tárgyak kezeléséről szóló Vlog epizódot itt találhatják.

 

Kövesse az új epizódokat hivatalos YouTube-csatornánkon!

 

További videós tartalmaink téma szerint:

A BKV arcai - miniportrék

BKV Vlog

BKV Virtuális telephely-látogatás

 

További BKV-s tartalmak:

Honlap: https://www.bkv.hu/

Facebookhttps://www.facebook.com/bkvzrt1/

Facebook karrier: https://www.facebook.com/tegedisvarunkacsapatunkba/

Facebook-csoport: https://www.facebook.com/groups/BKVszeretemcsinalni/

Instagram: https://www.instagram.com/bkvzrt_official/

 

BKV Zrt.