BKV.hu

Viteldíjak, Számla igénylés

A libegőjegyek és a siklójegyek egyidejű felmutatása esetén a vásárló jogosult a tranzit buszos szolgáltatás igénybevételére.
A Budapesti Sétajárat egy siklójegy és egy retúr libegőjegy felmutatásával vehető igénybe.

Amennyiben a siklójegyek és libegőjegyek egyben kerülnek megvásárlásra a Clark Ádám téren lévő kávézóban, vagy a Libegő völgyállomásán lévő büféjében, úgy egyirányú jegy áráért vásárolható meg a retúr siklójegy!


Ez a kedvezmény kizárólag abban az esetben érvényes ha jegyek egy időben és együttesen kerülnek megvásárlásra. A kedvezmény gyermek és felnőtt jegyre egyaránt érvényes.

Árak:
•         Felnőttek esetében: 1 db felnőtt retúr siklójegy + 1 db felnőtt retúr libegőjegy.
A retúr siklójegyet 1.200 Ft-ért, egyirányú menetjegy áráért tudja megvásárolni (1.800 Ft helyett). Csomag ára: 2.800 Ft.

•         Gyermekek esetében: 1 db gyermek retúr siklójegy + 1 db gyermek retúr libegőjegy (kedvezményes retúrjegy).
A retúr Sikló gyermekjegyet 700 Ft-ért, egyirányú Sikló gyermekjegy áráért tudja megvásárolni (1.100 Ft helyett). Csomag ára: 1.500 Ft.

Mindkét csomag tartalmaz 1 db, a Budapesti Sétajárat igénybevételére feljogosító jegyet, mellyel az utas oda-vissza utazásra jogosult a Budavári Sikló és a Zugligeti Libegő között.

Budapest Card felmutatásával a Libegő önálló szolgáltatásként díjtalanul igénybe vehető. Ha Ön igénybe kívánja venni a Budapesti Sétajáraton való utazási lehetőséget is, akkor erre egy siklójegy megvásárlásával jogosulttá válik.
Kérjük, a buszra való felszálláskor mutassa fel jegyeit a buszvezetőnek.
Budapest Card Plus kártyával a szolgáltatás díjtalanul igénybe vehető.

 

Számla

 

Számlaigény esetén kérjük, őrizze meg siklójegyét, valamint libegőjegyét, mert jegy hiányában a számla kiállítására sajnos nincs lehetőség.
A siklójegyre vonatkozóan a vásárlás helyén állítanak ki számlát.


Libegőre vonatkozóan a jegy vásárlását követően - 15 napon belül -  az alábbi módon igényelhető számla:

  • Személyes megjelenés útján, jegy birtokában (név, cím megadásával)  

Cím:
      BKV székház
      Turisztikai szolgáltatási osztály (170. szoba)
      1072 Budapest, Akácfa utca 15.;

  • Postai úton (név és cím megadásával), papír alapon, a jegy csatolásával is történhet (BKV Zrt., Turisztikai Szolgáltatási Osztály, 1980 Budapest, Akácfa u. 15.).
  • Elektronikus úton (kulonjarat@bkv.hu) történő számla igény iránti kérelem megküldésével (név, cím megadásával), a jegy olvasható elektronikus másolatának csatolása útján.

A kiállított számla személyesen átvehető (1072 Budapest, Akácfa u.15. I. em. 170. szoba) vagy a számla megküldését a kérelemben előre megadott levelezési címre lehet kérni.


A Budapest Card kártyáról áfás számlát a vétel helyén lehet igényelni.