BKV.hu

Libegő Loyalty Kártya (LLK)

2024-05-03 13:14:00

Kedvezményes utazás a Zugligeti Libegőn

Mikor voltál libegőzni legutóbb?

Madárcsicsergés, tiszta erdei levegő és a főváros páratlan panorámája, mindez mostantól rendkívül kedvezményesen a BKV Zrt. újdonságával.

Vásárold meg a Libegő Loyalty Kártyád és érezd magad ismét gyermeknek, mert az érvényes kártya felmutatásával egy éven keresztül tetszőleges alkalommal gyermekjeggyel libegőzhetsz!

Add ajándékba, vagy lepd meg magad ezzel az élménnyel – egy teljes éven át!

Ráadásul, most az első 100 vásárló az LLK felmutatásával 50%-os kedvezménnyel válthatja meg jegyét a Libegők Éjszakájára, amire 2024. július 13-án kerül sor a IX. Országos Libegők Éjszakája program keretein belül!

 

Kinek szól a hűségprogram?

Bármely természetes személy élhet a lehetőséggel, felnőtt és diák változata is elérhető a Kártyának. Minél többször jössz libegőzni, annál jobban megéri!

 

Milyen áron kapható?

A Libegő Loyalty Kártya egyszeri díj megfizetésével vásárolható meg, melynek összege a Felnőtt LLK esetében 6000 Ft, míg a Diák LLK 3000 Ft.

 

Hol veheted meg a Libegő Loyalty Kártyát?

A LLK megvásárolható a Zugligeti Libegő büféiben, a BKV Zrt. Deák téri Földalatti Vasúti Múzeumában, valamint online is, a BKV webshopjában: https://www.bkv.hu/hu/webshop

Felhasználási feltételek

 A Libegő Loyalty Kártya (továbbiakban LLK) bármely természetes személy által megvásárolható; nem minősül jegynek; utazásonként 1 db Gyermek (3-14 év közötti) kétirányú jegy vásárlására jogosít az érvényességi időn belül tetszőleges alkalommal. Az első 100, LLK kártyával a Libegők Éjszakájára jegyet váltó vásárló 50%-os kedvezményben részesül. Az LLK nem átruházható, kizárólag annak tulajdonosa használhatja, ezzel elfogadva a mindenkori UTAZÁSI FELTÉTELEK-et. Az LLK a kiállításától számított 365 napig érvényes. A Diák LLK csak érvényes diákigazolvánnyal vásárolható meg. Webshopból történő vásárlás esetén a BKV Zrt. vezeti rá a kártyára a tulajdonos nevét és a vásárlás időpontját.