Tisztelt Látogató!

Üdvözöljük a BKV Zrt. - Webshopban! 

 

Tisztelt Megrendelő!

 

Tájékoztatjuk, hogy a BKV Zrt. Webshopjához 2019.12.16. után beérkező megrendelések 2020.01.06-tól kerülnek feldolgozásra.

 Deák téri Múzeumunkban termékeink a nyitva tartási időben megvásárólhatóak.

 December 23, 24, 25, 26, 30, 31, 01-én a Múzeum zárva tart.

 December 27, 28, 29-én a Múzeum 10- 17 óra között normál nyitvatartás szerint fogadja a látogatókat.

 

Megértésüket köszönjük.

 

Kellemes Ünnepeket.

 

  

 

Figyelem!

2018.november 26-tól kezdődően AMEX bankkártyával bankkártyás fizetés nem lehetséges!

 

 

Online üzletünkben olyan közlekedéshez/tömegközlekedéshez köthető ajándéktárgyak, relikviák, könyvek, gyermekjátékok, emblémázott termékek és használati tárgyak kaphatók, melyek legtöbbjét csak ittilletve személyesen Társaságunk központjában és a Deák téri, Szentendrei múzeumaiban vásárolhat meg. A BKV Zrt. - Webshopban történő vásárláshoz regisztrálnia kell honlapunkon, mely a weboldal jobb felső részén, illetve a megrendelés elküldését megelőzően tehető meg.

Az áruházban kényelmesen és egyszerűen keresgélhet, válogathat, a megvásárolni kívánt tárgyak ellenértékét több módon kiegyenlítheti, mindemellett személyes átvételi helyszínek, illetve kiszállítás között is szabadon választhat.

A BKV Zrt. - Webshop használatának feltétele az Adatvédelmi Nyilatkozat és az Általános Szerződési Feltételek (ÁSZF) elfogadása, mely a regisztráció, illetve a vásárlás során megtehető. A szabályzatok az alábbi linkeken is elérhetők:

Használt járműveinkből kiszerelt relikviáink (patinás alkatrészek) megvásárolhatók Székházunkban, illetve a Webáruházunkban szereplő valamennyi termék ugyancsak kapható társaságunk központjában (H-CS 7-15:00, P 7-14:00), Deák téri múzeumunkban (K-V 10-17:00) és Szentendre múzeumunkban (Ápr. 1. - Okt. 31. K-V 10-17:00) is egyaránt. Mindezeket a termékeket a Főoldal “Értékesítés” menüpontjára kattintva érheti el.

A Webshop elérhetősége: webshop@bkv.hu

Kellemes vásárlást kívánunk!

Kiemelt ajánlataink

Játékok

Dísztárgyak

Használati tárgyak

Ruhák

Könyvek

Kiemelt ajánlataink

Dísztárgyak