Viteldíjak, Számla igénylés

 

A Libegő és a Sikló jegyek egyidejű felmutatása esetén a vásárló jogosult a tranzit buszos szolgáltatás igénybevételére.
2019. május 4. – október 27. közötti időszakban az ingyenes Budapesti Sétajárat egy Sikló és egy retúr Libegő jegy felmutatásával vehető igénybe.
A menetjegyek a Clark Ádám téren lévő információs pultnál vásárolhatók meg.

Amennyiben a sikló és libegő menetjegyek egyben kerülnek megvásárlásra a Clark Ádám téren lévő információs pultnál, úgy egyirányú jegy áráért vásárolható meg a retúr siklójegy!

Ez a kedvezmény kizárólag abban az esetben érvényes ha jegyeket egy időben és együttesen kerülnek megvásárlásra. A kedvezmény gyermek és felnőtt jegyre egyaránt érvényes.

Budapest Card felmutatásával a Libegő önálló szolgáltatásként díjtalanul igénybe vehető. Ha Ön igénybe kívánja venni a Budapesti Sétajáraton való utazási lehetőséget is, akkor erre egy Sikló jegy megvásárlásával jogosulttá válik.

Kérjük, a buszra való felszálláskor mutassa fel jegyeit a buszvezetőnek.


Budapest Card+ kártyával a szolgáltatás díjtalanul igénybe vehető.

 

Számla

 

Számlaigény esetén kérjük, őrizze meg Sikló, illetve Libegő jegyét, mert jegy hiányában a számla kiállítására sajnos nincs lehetőség.
A Sikló jegyre vonatkozóan a vásárlás helyén állítanak ki számlát.

Libegőre vonatkozóan a jegy vásárlását követően - 15 napon belül -  az alábbi módon igényelhető számla:

  • Személyes megjelenés útján, jegy birtokában (név, cím megadásával)  

Cím:
      BKV székház
      Turisztikai szolgáltatási osztály (170. szoba)
      1072 Budapest, Akácfa utca 15.;

  • Postai úton (név és cím megadásával), papír alapon, a jegy csatolásával is történhet (BKV Zrt., Turisztikai Szolgáltatási Osztály, 1980 Budapest, Akácfa u. 15.).
  • Elektronikus úton (kulonjarat@bkv.hu) történő számla igény iránti kérelem megküldésével (név, cím megadásával), a jegy olvasható elektronikus másolatának csatolása útján.

A kiállított számla személyesen átvehető (1072 Budapest, Akácfa u.15. I. em. 170. szoba) vagy a számla megküldését a kérelemben előre megadott levelezési címre lehet kérni.

A Budapest Card kártyáról áfás számlát a vétel helyén lehet igényelni.