Viteldíjak, Számla igénylés

 

A Libegő és a Sikló jegyek egyidejű megvásárlása esetén a vásárló jogosult a tranzit buszos szolgáltatás igénybevételére.
2018. szeptember 28. – október 29. közötti időszakban az ingyenes Budapesti Sétajárat egy Sikló és egy retúr Libegő jegy felmutatásával vehető igénybe.

A menetjegyek a Clark Ádám téren, illetve a Zugligeti Libegő alsó- és felső állomásán lévő büfében vásárolhatók meg.
2018. szeptember 28. - október 29. közötti időszakban kizárólag hétvégén és munkaszüneti napokon a Clark Ádám téren található információs pultnál mindkét szolgáltatásra megvásárolhatók a jegyek.


Budapest kártyával a Libegő önálló szolgáltatásként díjtalanul igénybe vehető. Ha Ön igénybe kívánja venni a Budapesti Sétajáraton való utazási lehetőséget is, akkor erre egy Sikló jegy megvásárlásával jogosulttá válik.


Kérjük, a buszra való felszálláskor mutassa fel jegyeit a buszvezetőnek.

 

Számla

 

Számlaigény esetén kérjük, őrizze meg Sikló, illetve Libegő jegyét, mert jegy hiányában a számla kiállítására sajnos nincs lehetőség.

A Sikló jegyre vonatkozóan a vásárlás helyén állítanak ki számlát.

Libegőre vonatkozóan a jegy vásárlását követően - 15 napon belül -  az alábbi módon igényelhető számla:

  • Személyes megjelenés útján, jegy birtokában (név, cím megadásával)  

Cím:
      BKV székház
      Turisztikai szolgáltatási osztály (170. szoba)
      1072 Budapest, Akácfa utca 15.;

  • Postai úton (név és cím megadásával), papír alapon, a jegy csatolásával is történhet (BKV Zrt., Turisztikai Szolgáltatási Osztály, 1980 Budapest, Akácfa u. 15.).
  • Elektronikus úton (kulonjarat@bkv.hu) történő számla igény iránti kérelem megküldésével (név, cím megadásával), a jegy olvasható elektronikus másolatának csatolása útján.

A kiállított számla személyesen átvehető (1072 Budapest, Akácfa u.15. I. em. 170. szoba) vagy a számla megküldését a kérelemben előre megadott levelezési címre lehet kérni.


A Budapest Card kártyáról áfás számlát a vétel helyén lehet igényelni.