Közösségi közlekedés az ünnepi időszakban

Társaságunk, mint az megszokott, az ünnepek alatt is folyamatosan biztosítja a közösségi közlekedést. A korábbi évekhez hasonlóan a menetrendet az ünnepek során jelentkező utazási igényekhez alakítottuk. A 2A és a 19-es villamos vonalán felváltva utazhat 2011. január 2-áig minden kedves utasunk a 40.000 LED-del kivilágított, díszruhába öltöztetett karácsonyi villamossal. Az alábbiakban olvashatóak az ünnepi időszakban életbe lépő forgalmi változások. A részleteket, így például az egyes járatok szentesti utolsó indulásait utasaink honlapunkon, a www.bkv.hu-n találhatják meg.

December 31-én (pénteken) járataink az iskolaszünetben - illetve amely vonalon van ilyen, ott az év végi - munkanapokon érvényes menetrend szerint közlekednek, normál üzemidőben. A MILLFAV december 31-én - a tavalyi évhez hasonlóan - év végi menetrend szerint teljes üzemidőben közlekedik. Szilveszter éjszaka az éjszakai járatok - néhány kivétellel - kétszeres sűrűséggel járnak. Nem közlekedik ugyanakkor a 906-os járat, helyette azonban egész éjjel jár a 6-os villamos, a 4-es villamos üzemzárását követően 2 óráig 7-8, majd ezt követően a másnapi üzemkezdetig 10 percenként. Mindemellett szilveszter éjszakáján a Fogaskerekűvel is lehet utazni.

Újév napján (szombaton) a BKV-járatok a munkaszüneti napi (az áruházakat érintő járatok az állami ünnepnapokon érvényes), január 2-án (vasárnap) a munkaszüneti napi (vasárnapi), 3-ától (hétfőtől) pedig az iskolai időszakban érvényes munkanapi menetrend szerint közlekednek.

Fényruhába öltöztetett karácsonyi villamos közlekedik egészen január 2-áig, naponta (december 24. és december 31. kivételével) 17.00 és 21.00 óra között. Hétfőnként, szerdánként, csütörtökönként, szombatonként és vasárnaponként a 2A, keddenként és péntekenként a 19-es vonalán találkozhatnak utasaink a negyvenezer LED-del kivilágított nosztalgiaszerelvénnyel, amelyen normál díjszabással - azaz érvényes jeggyel vagy bérlettel, 6 éves kor alatt pedig díjmentesen - lehet utazni.

Pénztáraink ünnepi nyitva tartása...
Pénztáraink januári meghosszabbított nyitva tartása...

Tisztelt Utasunk!

Tekintettel arra, hogy a BKV Zrt.-nél - más cégekhez hasonlóan - az irodai tevékenységek a két ünnep között szünetelnek, így legkorábban 2011. január 3-án tudjuk csak üzenetét elolvasni.

A 06-1-BKV-INFO (06-1-258-4636) telefonszámon az ünnepek alatt is éjjel-nappal készséggel állunk rendelkezésére.

Az Ügyfélszolgálat nyitva tartása


Rendkívüli közlekedési rendek:

2010. december 23. csütörtök iskolaszüneti pénteki / munkanapi
2010. december 24. péntek szombati / hétvégi (korábbi üzemzárással)
2010. december 25. szombat ünnepi / vasárnapi / hétvégi
2010. december 26. vasárnap ünnepi / vasárnapi / hétvégi
2010.december 27-30. hétfő - csütörtök évvégi / iskolaszüneti hétfő-csütörtöki / munkanapi
2010. december 31. péntek évvégi / iskolaszüneti pénteki / munkanapi

További részletes információk a járatok ünnepi menetrendjéről a BKV Zrt. honlapján (www.bkv.hu) olvashatóak. Minden kedves utasunknak kellemes karácsonyi ünnepeket és boldog új évet kívánunk!