Közlekedéssel kapcsolatos információk

A hajók a BKK ZRt. által kiadott menetrend szerint közlekednek, a tavaszi-nyári időszakban – március 15-e és október 31-e között – sűrűbben, míg késő ősszel és télen nagyobb követési időkkel. 

Munkanapokon a D11-es viszonylat jelenleg Kopaszi-gát és Újpest Árpád út végállomásokkal, a D12-es elnevezésű pedig Kopaszi-gát és Rómaifürdő északi végállomás között szállítja az utasokat.

Hétvégén és munkaszüneti, valamint ünnepnapokon csak a D12-es hajójárat közlekedik a Margitsziget, továbbá az Óbudai-sziget érintésével.

A D14-es kompjárat Soroksár, Molnár-sziget és Csepel, Hollandi út között közlekedik.

A hajók menetrendje, megállóhelyei rossz idő (erős szél, vihar, köd), illetve a Duna vízállásának változása esetén bármikor módosulhatnak. Kérjük, hogy indulás előtt tájékozódjon ezekről a rendkívüli változásokról a BKK Info oldalon: http://www.bkk.hu/bkk_info/

 

Az aktuális menetrenddel és díjszabással kapcsolatos részteles információk a BKK oldalán találhatóak: http://www.bkk.hu/

 

Jegyinformációk 

 

A hajójáratokra érvényes jegy a helyszínen, a hajón és elővételben a BKK jegyárustó autómatáiban vásárolható, 750 forintért (felnőtt jegy). A járatokon a kedvezmények a többi járattal azonos módon érvényesek, így a 6 éven aluliak és 65 éven felüliek ingyenesen utazhatnak. A hajójáratokra munkanapokon jegy nélkül is bárki felszállhat, akinek van érvényes Budapest-bérlete vagy bármilyen 24 órás vagy annál hosszabb érvényességű jegye (bkk.hu/tomegkozlekedes/utazasi-informaciok/utazasi-feltetelek-uzletszabalyzat/). Aki ilyenekkel nem rendelkezik, de igénybe szeretné venni a szolgáltatást, a hajón válthat menetjegyet. 

 

 

Hétvégén a bérletek nem érvényesek.

Jegyekkel, bérletekkel kapcsolatos további részletes információ:

http://www.bkk.hu/tomegkozlekedes/jegyek-es-berletek/jegy-es-berletarak/hajojegy/